000 -CABECEIRA |
Campo de control de longitud fija |
01051nam a2200313 i 4500 |
CAMPO FIXO DE DESCRICIÓN FÍSICA |
Campo fixo de descrición física |
ta |
INFORMACIÓN XERAL |
Códigos de información de lonxitude fixa |
210507s2020 sp ao er 001 0dglg d |
DEPÓSITO LEGAL |
Número de copyright ou de depósito legal |
C 1736-2020 |
ISBN |
ISBN |
9788487668487 |
CDU |
CDU |
641.5 |
CDU |
CDU |
821.134.4-1 Castro, Rosalía de 3 |
PUNTO DE ACCESO PRINCIPAL-NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Rodríguez Baixeras, Xavier |
-- |
38463 |
Datas asociadas ao nome |
(1945-) |
Termo indicativo de función |
autor/a |
MENCIÓN DE TÍTULO |
Título |
Rosalía e a cociña |
Resto do título |
: a cociña galega na obra de Rosalía de Castro |
Autores |
/ Xavier Rodríguez Baixeras. |
PUBLICACIÓN, DISTRIBUCIÓN |
Lugar de publicación |
[Padrón] |
Editorial |
: Fundación Rosalía de Castro |
Data de publicación |
, 2020 |
DESCRICIÓN FÍSICA |
Extensión |
93 p. |
Outras características físicas |
: il. fot. cor |
Dimensións |
; 20x20 cm |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Alimentación |
Subdivisión xeral |
Cuentos |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Cocina |
Subdivisión de forma |
Recetas |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Rosalía de Castro |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Receitas de cociña |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Poesía |
Subdivisión cronolóxica |
1987-1997 |
Subdivisión de forma |
Antologías |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
Gastronomía |
MATERIA--TERMO DE MATERIA |
Termo de materia |
CULTURA GALEGA |
MATERIA--NOME DE PERSOA |
Nome de persoa |
Castro, Rosalía de |
-- |
38464 |
Datas asociadas ao nome |
(1837-1885) |
SECUNDARIAS-AUTOR |
Nome de persoa |
RodriÌguez Baixeras, Xavier |
SECUNDARIAS-ENTIDADE |
Nome de entidade |
Fundación Rosalía de Castro |
-- |
38465 |
|
-- |
LED023-13045|LEC017-13019|PEC074-7275 |
REFERENCIA ILS ANTERIOR |
-- |
2 |